fbpx
  • Medarbetare

Tobias Enckell

Fastighetsmäklare

tobias.enckell@wisefast.se

0722-12 90 90

Tobias Enckell heter jag och har varit reg. fastighetsmäklare sedan 2009.

Jag kommer senast från en av de största kedjorna i Sverige där jag varit franchisetagare i Malmö och Burlövs kommun.

Sedan 2015 har jag fokuserat på nyproduktion och kontoret i Malmö har samarbetat med några av landets största byggherrar.

Vi har även hjälpt mindre och mellanstora byggherrar med allt från analyser, markförvärv, målgruppsanpassning och försäljning.

Allt för att varje unikt projekt ska bli så framgångsrikt som möjligt.

Jag vet att teamet på Wise Fastighetsförmedling är riktigt duktiga när det kommer till nyproduktion. Det var därför jag sökte mig hit.

Vår erfarenhet i kombination med det ständiga drivet gör att ni som uppdragsgivare får en service utöver det vanliga.

Vi fokuserar 100% av vår tid på nyproduktion vilket också ger en trygghet för våra uppdragsgivare. Projekten får den omsorg som behövs.

Välkommen att höra av er till oss.

Jonas Wahlström

Ägare

jonas.wahlstrom@wisefast.se

0702-89 88 89

Jag har arbetat med försäljning av nyproduktionsprojekt de senaste 17 åren. Framgången i försäljningen av ett projekt avgörs lika mycket av hur väl framarbetat projektet är innan säljstart som hur projektet säljs. Därför lägger vi lika stor vikt och tid på allt arbete inför en säljstart som själva försäljningen.

Inget projekt är det andra likt och vi anpassar alltid försäljningen efter vår uppdragsgivare och hur marknaden ser ut på den aktuella platsen där försäljningen ska ske. Tack vare alla år i branschen så har jag ett brett kontaktnät gällande det mesta man kan tänkas behöva när man gör ett projekt, till exempel; markförvärv, arkitekter, nybildare av föreningar/kostnadskalkyler och finansiering (markförvärv & kreditiv för köpare). Vi har erfarenhet av att samarbeta med allt från den mindre byggherren till de som växt sig stora under de senaste 10 åren till de riktigt stora aktörerna i Sverige. Välkommen att kontakta mig eller någon av mina kollegor på Wise Fastighetsförmedling när ni planerar att göra ert nästa eller kanske första nyproduktionsprojekt.