fbpx

Fjällbäcken 1

( Sälen - Lindvallen )

Fjällbäcken - Lindvallen

2 - 4

44.8 - 87.6 kvm

56 st

Bostadsrätter

Inflyttningsklart

1641 kr - 3208 kr

2 345 000 kr - 4 550 000 kr

Information

Försäljning pågår.

Den vackra byn Fjällbäcken är ett efterlängtat och exklusivt åretruntboende mitt i det magiska fjälläventyret. Byns moderna arkitektritade hus tar spännande inspiration från den klassiska svenska ladan och smälter naturligt in i landskapet. Fjällbäcken är något annat, något nytt och husens stora fönsterpartier öppnar upp för ljusinsläpp och fjällvärldens oslagbara vyer. Här vilar lugnet med äventyret runt knuten. Första etappen av Fjällbäcken består av 9 hus med totalt 56 bostadsrätter om två till fyra rum och kök. Lägenheterna är smarta och effektivt designade med gott om bäddar och härliga varma umgängesytor. Alla bostäder har stora ljusinsläpp och närhet till naturen utanför. Varje lägenhet har bastu och väl tilltagna uteplatser/terrasser som ger extra utrymme. Här flyttar man gärna ut på våren med grill och möblemang. 

Fjällbäcken ligger på kort promenadavstånd från Söderåsen expresslift i Lindvallen. Härifrån når du alla backar i Lindvallen och alldeles intill Söderåsen express ligger Valles Skidland Sydpoolen med rullband och knapplift för de minsta åkarna och nybörjarna. Experium med äventyrsbad, bowling, bio och restauranger är öppet året runt och finns inom gångavstånd. Här kan du även unna dig en dag på spat. 

SOMMAR - POOL - PADEL När sommaren kommer njuter du av soliga dagar vid områdets uppvärmda pool och härliga soldäck. Alldeles bortom husknuten hittar du flera vandrings-och cykelstigar som leder vidare ut i det soliga äventyret. Eller så stannar du kvar i området och spelar en padelmatch på Fjällbäckens egna padelbana. De långa sommarkvällarna njuts med fördel från uteplatsen/terrassen.

Under fliken DOKUMENT, finns bofaktablad (planritningar), rumsbeskrivning, ekonomisk plan, stadgar, sektionsritningar, samt annan nyttig information. 

I INTÄKTSKALKYLEN under fliken DOKUMENT ser ni en beräkning från Skistar Living på vilka hyresintäkter varje bostad kan tänkas ha. OBS, en intäktskalkyl görs för att ge en vägledning om vilka intäkter bostaden kan tänkas inbringa. Det är dock ingen garanti från varesig säljare eller Skistar Living. 

I EKONOMISKA PLANEN på sida 10 så ser ni lägenhetens beräknade driftkostnad, det ser ni även under KOSTNADER. 

INFLYTTNING Lägenheterna är inflyttningsklara

TILLVAL Då lägenheterna är färdigbyggda säljs dem med förvalda tillval. Vilka tillval som de olika lägenheterna har kan ni läsa under under respektive objektsannons .
Kostnaden för tillvalen tillkommer utöver köpeskillingen.

Alla renderade är vägledande och kan skilja sig mot verkligheten. Byggherren förbehåller sig rätten till förändring om det krävs. 
Alla bilder som inte är renderade är tagna i lägenhet 4:3. Viktigt att notera är att bostaden har tillval som skiljer sig från grundstandarden.

Juridisk person tillåten som köpare. 

När du hyr ut i 2:a hand får du ett schablonavdrag på 40 000 kronor vid uthyrning av privatbostad eller hyresrätt. Du får dessutom göra avdrag för den avgift eller hyra du själv betalar för den del du hyr ut, om du hyr ut en bostadsrätt eller hyresrätt. Klicka på länken till skatteverkets hemsida för att läsa mer.              

Tobias Enckell

tobias.enckell@wisefast.se

+4672-2129090

MAPDETAILS
HemfjällsvägenSälen - Lindvallen

44.8 - 87.6kvm
2 - 4
2 345 000 kr - 4 550 000 kr

Objektfakta

Bostadsrätter

Fjällbäcken 1

Vivid Properties

Hemfjällsvägen

Sälen - Lindvallen

2

4

44.8 m2

87.6 m2

1.7

14.9

1

2 345 000 kr

4 550 000 kr

56

1641 kr

3208 kr

2022

Inflyttningsklart

Områdesbeskrivning:

Familjevänliga Lindvallen eller barnens Lindvallen som det också kallas är Sälens populäraste resmål. Här finns allt en aktiv familj kan tänkas behöva. Fjällbäcken ligger bredvid Söderåstorget i Lindvallen. Alldeles i närheten ligger Söderåsen Express som snabbt tar dig upp på fjället. . På vintern finns många skidbackar att upptäcka. Det finns flera barnområden och tycker man om att jibba så finns Fun Ride här. 700 meter från Fjällbäcken ligger Experium med äventyrsbad, bowling, bio, spa och restauranger. Experium är öppet året runt. På sommaren har liften i Lindvallen vid Gustavstorget öppet för alla cykelentusiaster. Här finns Sälen Bike Park med Downhill bana och XC-leder.
I Sälen satsar man nu stort på sommaren med aktiviteter så som klätterpark, mountain coster, sommarskidåkning, mountaintube och padel.

Bostäder i projektet

Bilder

Dokument

Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi återkommer så snart vi bara kan.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Detta fält måste fyllas i